ارتقای رتبه شهرداری قیدار به درجه ۸
با اینکه این موضوع مهم پس از ۱۲ سال محقق شده است، وزارت کشور شهرداریها را براساس پتانسیل، امکانات و خدماتی که به شهروندان ارائه میشود، تامین منابع مالی و بودجهای و بررسی عملکرد شهرداریها به درجات یک تا ۱۲ تقسیمبندی میکند.
براساس درجهبندی وزارت کشور، درجه ۱۲ به شهرداری تهران، درجات ۱۰ و ۱۱ معمولا مربوط به مراکز استانها اختصاص یافته و طبیعتا درجه یک نیز پائینترین درجه و شهرداریهای جدیدالتاسیس محسوب میشود.
کمیته تخصصی فعال در وزارت کشور با در نظر داشتن شاخصهای پیشرفت و توسعه یافتگی شهرها، عملکرد شهرداریها را در چند حوزه مورد بررسی قرار داده و در صورت کسب امتیاز مورد نظر و حد نصاب امتیازات تعیین شده، درجه شهرداری را اعلام میکند.
انضباط مالی، میزان تحقق بودجه مصوب، کمیت و کیفیت اقدامات عمرانی و خدماتی در سطح شهر و میزان رضایتمندی عمومی را از اصلیترین شاخصهای تعیین درجه شهرداریها بیان کرد.
یکی دیگر از شاخصهای مهم تعیین درجه شهرداریها جمعیت شهرها است : متاسفانه باتوجه به تغییر نکردن محسوس جمعیت شهری قیدار نسبت به آخرین سرشماری و اعلام نکردن جمعیت جدید شهر، این شاخص در ارتقاء درجه شهرداری قیدار بلااثر بوده است.
از حدود ۱۲ سال گذشته هیچ ارتقاء درجهای در شهرداری قیدار رخ نداده بود که از سال قبل با پیگیریهای مستمر و مجدانه شهرداری جدید، مستندات درخواستی وزارت کشور مربوط به تفریغ بودجه، بودجه سال جاری شهرداری قیدار با افزایش ۱۰۷ درصدی و از سوی دیگر تحقق مطلوب بودجه سال گذشته لحاظ و ارسال شده و کمیته تخصصی مربوطه در وزارت کشور پس از تهیه گزارش میدانی و بررسی مستندات ارسالی، شهرداری قیدار را حائز ترفیع و کسب درجه ۸ دانست.
از مزایای ارتقای درجه شهرداریها،: جذب اعتبارات استانی و ملی، معرفی شهر به عنوان شهر توسعه یافته و به دنبال آن جذب سرمایهگذار، افزایش واحدهای شهرداری برای ارائه خدمات بیشتر در حوزههای مختلف، افزایش سهمیه استخدامی شهرداری و بکارگیری نیروی انسانی متخصص از مهمترین مزیتهای ارتقا درجه شهرداریها است.
از عملکردهای چشمگیر شهردار جدید
_ارتقاء شهرداری قیدار
_راه اندازی کارخانه اسفالت شهرداری به هزینه ی
۱۰ میلیارد و تولید و پخش ۱۲۰۰۰ تنی اسفالت
_ اسفالت ریزی به مقدار ۹۰۰۰۰ هزار مترمربعی
_سنگ فرش پیاده روهای سطح شهر
_ فضای سبز و تجهیر پارک های سطح شهر
_ مبلمان و نورپردازی شهری
گالری